Tuesday, February 21, 2006

do people break-up why

why do people break up?! and why am i writing in english?! these are today's questions, ladies and gentlemen, which come with a bonus of jolly good exclamation marks.
fireste ca nu cunosc raspunsul. de ce se despart oamenii? unii de altii, bineinteles. am nevoie de un raspuns complex si daca nu exhaustiv macar foarte foarte convingator. pana acum nu am primit nici unul, si cunosc multi oameni care au trecut prin asta. mai ales ma cunosc pe mine. pentru cel care imi ofera raspunsul la intrebarea aceasta ofer premii in valoare imateriala, sub forma de "restecpa" imanent.

1 comments:

Anonymous said...

Pentru ca in unele momete, cam dese ce-i drept, prostia pune stapanire pe constiinta umana si ne conduce catre rezultate regretabile. Pentru ca nu avem taria de a astepta persoana potrivita si ne implicam intr-o relatie care nu duce nicaieri, pentru ca nu avem respect fata de celalalt si nu mai tinem cont de ceea ce crede sau ce simte, pentru ca prea multi nu au caracter, pentru ca suntem egoisti, pentru ca nu acceptam ca celalalt are dreptate, pentru ca nu vrem sa ne schimbam, pentru ca nu suntem buni la pat :), pentru ca, pentru ca...