Friday, January 13, 2006

când o să fii mare o să înţelegi chestia asta.

sunt multe chestii pe care nu le înţeleg şi sunt câteva pe care ştiu că nu le voi înţelege niciodată. vezi de-mi pasă.

relaţiile între fete şi băieţi sunt chiar cele mai ciudate chestii care există. (şi zic asta în condiţiile în care sunt conştientă de multe alte lucruri ciudate - de exemplul, faptul că unii işi fac public jurnalul :) sau faptul că, fără să mă fi învăţat nimeni, sunt o putoare (vroiam să zic leneşă dar parca putoare e mult mai dureros, cum zicea şi Marin Preda în Cel mai iubit dintre pământeni, şi chiar vreau să mă doară ca să scap... să scap de ticul ciudat de a-mi număra paşii pe stradă şi sprâncenele când mă îmbăt).

eu nu am scris asta.

The picture is for those long, cold days when you feel a lot like... Jack.

Wednesday, January 04, 2006

doi zerozero sase

e clar ca am zis multora La Mulţi Ani. condiţionarea socială sau vreo verişoară de-a ei m-a pus să o fac. eu n-aş fi spus-o decât de vreo două ori, de la mine putere, şi aş fi stat acasă, jur, în ciuda faptului că tot mă laud cu prostestul ăsta mie de vreo câţiva ani şi tot ajung pe la chefuri, aparent deloc împotriva voinţei mele...

îmi plac oamenii răi. ai multe de studiat la ei şi, de cele mai mult ori, îţi oferă, involuntar, motive de amuzament de-adevăratelea. zic asta pentru că tot dau de ei şi după ce, iniţial, am impresia că mă enervez, îmi dau seama că am mai multe şanse să îi enervez eu. un adevărat concurs de forţe.

mi-e poftă de mămăligi.