Tuesday, September 04, 2007

mr. sharikov - featuring frenetic (nu freatic)

Am fost foarte obosit. Ca o consecinta a acestui fapt am dormit 12 ore ieri. Spre sfarsitul somnului, pe la pranz, am visat ceva ciudat. Eram acasa cu un prieten si imi faceam bagajul sa plec la Cluj. Acolo urma sa dorm pentru ca a doua zi sa plec la Timisoara la un congres. Prietenul meu a devenit ciudat si a vrut sa sara pe fereastra deschisa de la dormitor. Afara ningea, asa ca l-am oprit. I-am spus "ninge". S-a mai linistit, apoi m-a ajutat sa imi fac bagajul. Era ciudat, ma mancau mainile.
Spre seara am iesit pe usa, iar prietenul meu a zis "da-mi mie bagajul, acum sunt eu". I l-am dat, iar el a fugit pe scara in sus razand. Cateva momente mai tarziu de sus de la un alt etaj cadeau hainele mele pe scari una cate una. Erau toate negre iar afara ningea. Am intrat inapoi in casa, am incuiat usa si am vrut sa sun la politie. Mi-a raspus o duduie si initial am vrut sa ii spun ce mi se intampla, dar apoi m-am uitat pe vizor si am inchis telefonul. Nu era nimeni acolo.
M-am gandit sa ma duc sa imi iau hainele, dar inainte de asta m-am uitat din nou pe vizor. In fata usii statea prietenul pe un cal in galop. Calul se misca furibund dar in slow motion si pe loc, iar la picioarele lui se ridicau nori de abur si praf. Prietenul meu radea. Apoi s-a dat jos de pe cal, s-a apropiat de vizor si am vazut ca nu mai era el, ci ceva monstruos. A intins o mana scheletica spre usa, iar pe un deget avea un inel mare, metalic. Mi-a spus "crezi ca ma doare?" Apoi a inceput sa loveasca frenetic in peretele care crapa. Telefonul nu mai mergea iar afara ningea tot mai tare.

0 comments: